Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в неделя насърчи законодателите на САЩ да

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в неделя насърчи законодателите на САЩ да
Коментари Харесай

Ръководителят на НАТО призовава законодателите на САЩ да продължат да подкрепят Украйна, предупреждава, че Пекин наблюдава

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в неделя насърчи законодателите на Съединени американски щати да продължат да финансират Украйна във войната й против Русия, предупреждавайки, че Пекин и други властнически сили ще бъдат насърчени, в случай че съветският президент Владимир Путин успее.

Столтенберг се появи във „ Fox News Sunday “ и предизвести, че Пекин следи деликатно реакцията на съдружниците на нашествието на Путин в Украйна.

„ Важното е Украйна да получава непрекъсната поддръжка, тъй като би трябвало да осъзнаем, че това се следи от близко в Пекин “, сподели той.

Той твърди, че Съединени американски щати, Европа и други елементи на света ще стане по-уязвим, в случай че Путин „ получи това, което желае в Украйна “.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг твърди, че светът ще стане по-„ уязвим “ в случай че Путин успее в Украйна. (Омар Хавана/Гети Имиджис)

" Важно е Путин да не реализира своето в Украйна ", сподели шефът на НАТО. „ Това ще насърчи други властнически сили. Днес това е Украйна, на следващия ден може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР